måndag 23 november 2009

Inte som andra dagar

man skulle alltså kunna tro att det är en vanlig måndag, men icke. vill börja med att tacka alla sötnosar som hört av sig via mail, sms, telefon och som skickat fina kort! TACK!!! det värmer i hjärtat när födelsedagen uppmärksammas från alla håll och kanter!

jag blev väckt i morse av tre sjungande prinsessor och en sjungande man såklart. frukost på sängen, tänt ljus och fin present! (halsband med tre plattor med barnens namn på!) ... så fint! hade önskat mig lite men trodde inte J snappat upp det. jobbade på som vanligt, men fick lite fika innan jag åkte på mitt sista hembesök. och så fick jag gott te och en gooooood pralin av mina kollegor på jobbet. myyyys!!! på kvällen efter att jag tagit E och L (+ellen och ester) till dansskolan kom svärmor med tekoppar och en amaryllis. igår fick jag örhängen och en vacker orkidé av svärfar + fästmö. jag som trodde man inte fick presenter när man är så gammal som jag ;) en härlig födelsedag!

de små är förkylda. igen. hoppas det stannar vid förkylning.

förutom att jag haft en ljuvlig födelsedag har jag gjort inte mindre än TRE klantiga grejor som följer nedan:

1. vid besök på Hjälpmedelscentralen i Borås idag med jobbet skulle vi värma våra matlådor i deras micro. jag tappar min matlåda i golvet och makaronerna flyger. sån tur var fanns det mesta av köttfärssåsen och några makaroner kvar i lådan (de nuddade aldrig golvet).
2. när jag skulle parkera vid dagis var det FULLT av bilar och jag krånglade runt för att få en plats. sikten till höger är skymd av bilbarnsstol och jag hör bara "riisp, raaaaasp!" och hade självfallet repat upp ena sidan på bilen (precis ovanför höger bakdäck).
3. när jag skulle ta fram pepparkakorna som E och J bakat så tappar jag hela burken i golvet och pepparkakorna går i TUSEN bitar över hela golvet.

jag vet inte om jag har några kommentarer angående ovanstående tre klumpigheter. antingen börjar jag bli gammal. eller så är jag jävligt stressad, trött och disträ. eller så har jag en allvarlig sjukdom på G som gör mig tokfipplig.

nu ska jag avsluta denna dag med att röja kök, duscha, packa inför i morgon och läsa i min spännande bok...kanske kramas lite med min man också. han är bäst!

godnatt kära födelsedag. du är allt bra fin du.

1 kommentar:

TvillingTur sa...

Stort grattis i efterskott ifrån skåneland.
-tobias