måndag 16 november 2009

SPA

vi åkte igår vid 12.30 och kom hem idag vid 17.30. ett drygt dygn. bara J och jag. SPA, varför har jag aldrig varit på SPA förr? jag älskade det. alltihopa. det var perfekt. servicen. rummet. SPA:t (bestämd form av spa?), maten, servicen, bastuavdelningen, tvagningen, massagen, häng-gungan med havsutsikt, vilstolarna, tiden, ron. det var så bra. så romantiskt att få tid bara vi två. vi hann prata. mysa. vara nära ;) bara filosofa ihop, som "förr" i tiden. jag älskar min man. han är bäst i alla kategorier som finns.

nu är mammabatteriet laddat. så jävla underbart. orden räcker inte till.

sen var det såklart myyyyyyyyyyyyyys att få träffa de tre små diamanterna igen. de hade haft det bra med mormor och morfar och moster. mina fina barn. de fick massor av beröm av barnvakterna och mammahjärtat svämmar över av stolthet.

i morgon ska jag åter i verkligheten. jag är fortfarande i ett "spa mood". så gött.

5 kommentarer:

Linda V sa...

Underbart! Nåt sånt har vi aldrig unnat oss!

Linda sa...

åh, då måste ni. det var så bäst!

Sara S sa...

Härligt det låter. Var ni alltså där söndag till måndag? Innan vi fick barn brukade vi ta en natt då och då på något mysigt ställe, ofta inte en helg, då är det mycket lugnare i frukosten. Spa har vi dock aldrig unnat oss, lite knapert just nu men en vacker dag. Vart var ni? Kan du rekomendera?

Linda sa...

Så härligt det låter. Hade varit skönt. Jag lever för tillfället på att i ska åka til Sälen i mars. Det är ett tag kvar, men SÅ skönt det ska bli. Men det är klart att då åker vi allihopa

Linda sa...

Sara: vi var på Asia SPA i Varberg. verkligen toppen och rekommenderas av mig.

Linda: klart det är skillnad när man åker alla. men Sälen låter supermysigt!!! drömmer också om fjällresor i framtiden. kramis.