lördag 21 november 2009

Party

i förmiddags hade jag alltså mitt första home party. nice! supertrevligt med grannar och tvillingkollegor;) jag fick godkänt i mitt värdinneskap av min tvillingmammakollega som jag själv varit på party hos förut. till lunch serverades korv med bröd/pastasallad. till efterrätt isglass/kladdkaka. det blev lyckat och alla verkade nöjda. klädvisningen var toppen, precis som sist hos V, och vi beställde tröja + byxa till ellen och ester och tröja+byxa+klänning till E. det får bli julklappar till barnen, tror vi. kanske att ha på självaste dopparedagen? vi får se.

på eftermiddagen var E på dansshow med sin farmor. E's första idol Amy Diamond uppträdde. E supernöjd. vi gick till lekplatsen med de små. nu ser 4/5 i familje på Pippi. jag tar mig lite tid för min kära blogg. det hinns inte med ikväll. jag har nämligen lovat E att hon ska få sova i vår säng inatt efter myskvällen och gå och lägga sig samtidigt som jag (jag får alltså gå och lägga mig lite tidigare än vanligt). det ska bli mys.

annat spännande idag, jag vet inte. en fin ledig dag iallafall. barnen var som socker på partyt...dock VÄLDIGT hungriga innan lunch och VÄLDIGT trötta när gästerna gått vid 13.30 eller så. jag väckte de dock då de sovit en dryg halvtimme. det blir odrägliga att lägga om de sover för länge så pass sent. barnen har pratat om sina kompisar hela eftermiddagen, särskilt "lia och hanna" (=Elias och Johanna). så kul! E var nöjd då hon själv fick välja sin favorit bland kläderna (klänning såklart).

nepp. nu ska jag mysa vidare.

trevlig lördagkväll, vänner!

1 kommentar:

Vikkan sa...

Mycket väl godkänt får du till och med! Toppendag idag. Alltid lika mysigt att träffa dig och dina fina flickor. Även roligt att fått träffa din äkta hälft också!

Ser fram emot nästa träff redan nu!

Kraaaaam Vikkan