torsdag 19 november 2009

Monstermamman

usch, jag är gnällig. idag är jag ett mensmonster. på så jävla dåligt humör helt enkelt. skit piss och röv, om jag får vara ärlig. nej, så får man väl ändå inte skriva. skönt med blogg. skönt med yttrandefrihet. jag kan skriva vad jag vill. nästan förstås. som yngre var jag OFTA på ett sånt där "skitpissröv-humör". nu är det extremt sällan och jag minst inte när det var sist. men idag är det alltså så. sen blir jag så IRRITERAD över att det bara verkar vara jag som tycker att det är en fin idé att PLOCKA UNDAN EFTER SIG. åååååååååååh, jag blir så trött. allt och hela lägenheten är på ända HELA TIDEN. blääääääääääääääää.

verkligen positivt idag, Linda. du vet baskimej hur man får sina läsare att må bra. not.

nu till dagens två höjdpunkter.

1. hade medarbetarsamtal på jobbet. vilket var bra. min chef tycker att jag är framåt, positiv och ödmjuk i kombination. hon läser nog förresten inte min blogg.

2. var beredda nu för detta är HUGE............
.............................. Ebba har en tand som är lös!!!!!!!! fatta, hur stort. högra framtanden är liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite lös. när hon berättade och jag fick känna höll jag på att spricka av stolthet, glädje och bara av jag vet inte vad. hur f-n kan man då bli stolt över att ens barn får lösa tänder. det är ju helt naturligt. japp, jag vet, men jag känner mig ändå så stolt. min lilla förstbebis. hon blir så stor. hon ska tappa tänder. kanske snart?


en annan kul grej är hur ellen och esters språk utvecklas. senaste avancemanget av:

ester (när ellen frågar om hon ska gå med och handla, de brukar leka att spisen i deras rum är en affär) ...ester svarar: "nej, ellen. är upptagen nu, läscher afonsch åbej"

ellen (när Ebba tagit hennes ena favvodocka Oskar): "mamma, Emba tog den ifjån mej. jag e leschen då, mamma. hör du?"

de är så söööööööööööööööööööta. hoppas jag är mindre mensig i morgon för då ska jag vara hemma med barnen hela dagen. kanske ÖF. vi får se vad vi (läs jag) mäktar med.

2 kommentarer:

Vikkan sa...

Underbart att även andra är sådär mensiga och gnälliga och på pissrövskit humör. Jag hade pms igår och då bara funkar inte min hjärna som den ska. Tur att idag var en annan dag!

Å Ellen och Ester ser vi fram emot att träffa på lördag. J tjatar här hemma om dem båda redan! Ellen, Ester, Ellen, Ester....!

En lös tand. Ja, det är faktiskt stort! J börjar få sina drakulatänder. Det tycker jag är stort!

STOR kram till mensmonstret
/Vikkan

Sara S sa...

Åh så goa dom låter.
vad fin Ebba kommer bli när hon tappat sin tand, det finns inget finare än leenden med gluggar (på barn dvs, uteliggare och gamligar är inte samma grej).