onsdag 11 juni 2008

Kontorsstol

ni vet väl att livet är som en kontorsstol? allt handlar bara om att ha rätt inställning. jag gick och gnällde över en jobbig grej förut. sen kände jag bara STOPP... nu måste jag skärpa mig. måste byta fokus och göra det bästa av läget. så nu gör jag det. får se hur det går.

såg lite på riksdagsdebatt på svt förut. hm...intressant. jag behöver inte gå in på detaljer men det är ju ingen hemlighet att hjärtat sitter till vänster i min kropp. hihi...

just nu sover småttisarna som vanligt när jag bloggar. de har fått sin morgongröt och somnade sött in efter det.

mamma hade med sig en skvallertidning till mig igår. massvis med bilder på heidi klum då hon är på semester med seal och sina kids... konstigt...men det syns liksom inte på den kvinnan att hon fått några barn alls. hon har ju tamejf-n inte en enda skavank. får komplex med min russinmage och mina deglår. kan inte låta bli att skratta. en kompis till mig skrev på facebook att hon ska skaffa "burkini". det fnissar jag åt. går runt och fnissar liksom inombords. de gånger jag hittills badat har jag haft en stor svart baddräkt på mig. måste ju finnas något roligare för oss som det syns på att vi haft barn där inne. förslag?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fina grannen...
Det finns något som heter typ "tankini" eller nåt. Det är som ett bikinilinne och trosor till. Finns i massor av utföranden och former. Roligare än baddräkt kanske.

Ses imorgon.
Kram

Linda sa...

ja, då kan jag ha tankini istället för burkini. förresten var det lotta som skrev om burkinin. fnissar fortfarande.