måndag 17 november 2008

Bad side

jag tror att alla människor har något som de gör när de mår dåligt. något som de tar till liksom. en sak jag märker att jag gör när jag är sliten är att jag oroar mig mycket. grubbleriet tar över. katastroftankar.

idag var mor och far här på förmiddagen. fina dem. sen tog jag med E och hennes kompis L till dansen. det var "kompisvecka" denna veckan.

nu på kvällen var min kompis S och J's kompis A här. trevligt. men jag kände att jag är för trött. dålig värdinna med ett ryggskott på G. hjärtklappning.

vi kollade lite på fotbollsgalan och det är kul med galor. min favvis är att klaga på värdinnans klänning (ar). jessica almenäs är säkert en jättebra tjej på alla sätt. och denna kritik handlar ju inte om henne som person. MEN. är det inte konstigt att bara tjejen byter kläder i varje reklampaus. adam alsing (som nu representerar manliga galavärdar) får ju inte byta en enda gång. om nu adam bytte så märkte iallafall inte jag det. jättebra med jämställdhet...ni vet varje pris delas ut till en fotbollsdam och en fotbollsherre... MEN... sen står ändå värdinnan där halvnaken och åmar sig och måste byta klänning stup i kvarten... då faller ju hela jämställdhetsprylen. jag blir trött. och detta blev ett riktigt bitterfittainlägg. ni har väl förresten läst boken : bitterfittan. en personlig favorit.

nu är det dags för denna bitterfittan att gå och lägga sig. måste förresten vara rekord. att använda ordet bitterfitta fyra gånger i samma blogginlägg.

godnatt.

2 kommentarer:

Linnea sa...

Haller med....funderade ocksa pa varfor hon var tvungen att byta klanning hela tiden...valdigt irriterande.

Linda sa...

skönt med medhåll.