söndag 9 november 2008

Relationen

att ha tre små liv att ansvara för och sörja för. det sliter på J's och min relation. ingen hemlis för den som har småbarn kanske. men ändå. ibland är det jättejobbigt. oftast underbart. men ibland jättejobbigt. då gråter hjärtat och jag önskar att vi fick en hel dag för oss själva. bara vi. så vi inte glömmer av oss. jag vet att den tiden kommer. vissa dagar känns den bara oändligt avlägsen.

ellen har sovit hela natten för FEMTE dagen i rad. eller natten i rad. hon sover nu 19.30-06.30 cirka. hoppas INNERLIGT att detta håller i sig och att ester också snart börjar haja. ester har ju alltid vaknat runt 23 för att amma men senaste tiden har hon sovit till 03 ungefär och det känns ju också lovande. det tar sig sa pyromanen. hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. min humor är sämst. I know.

vi har haft en mysig förmiddag. småtjejerna sover fortfarande morgonluren. de somnade för 1,5 timme sen. de som alltid bara sover 30 minuter???!!! vi har pärlat med E och gett henne MASSOR av uppmärksamhet och tid. det behövde vackra hon. nu drar E och J till köpcentrat och köper lite pyssel. J skulle ha några grejor till sina lektioner han ska ha i veckan. han har praktik nu. han har så höga krav på sig själv. om han bara kunde förstå att han är bra. underbar. och att han kommer bli en bra lärare.

nog tjatat för den här gången. må väl!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer: