måndag 10 november 2008

Måndag

har inte varit ute idag. regn regn regn. mor och far och syster var här. fint. E började med hiphop i dansskolan. ni kan ju gissa hur söt man är när man är fyra år och ska visa hur man dansar hiphop.

ester har varit gnällgnällgnällig idag. både ellen och ester leker fint och har det bra. ända till de får syn på mig. då kommer de krypande och klänger på mig och gnäller som små gnälliga iglar. ska man inte vara glad när man är hos mamma? fnissar. säkert separationsångestprylar som är på g. eller tänder. eller annan utveckling. who knows. förkylningen kanske? söta är de iallafall.

ikväll ska jag göra en todolista. jag börjar få lite panik på min mammaledighet. ledighet bör nog stå inom citationstecken förresten. mamma"ledighet". iallafall så känns det som om dagarna bara rullar iväg. vad gör jag egentligen? todolistor har alltid fått mig att må bra. både på jobbet och privat. bara att pricka av när något är gjort... och fylla på med nya saker på listan som man kommer på. todolistor är aldrig tomma i mitt liv. min pappa säger alltid att man aldrig blir färdig och det tror jag man verkligen måste inse. MAN BLIR ALDRIG FÄRDIG. vi/man måste sluta tänka att bara jag får gjort det där...bara den saken blir klar...bara det blir jul...osv. vi måste leva nu. NU. jag tror att vi måste bli mer som indianerna. få ett mer cirkulärt perspektiv. i väst, eller iallafall i svea rike, så tycker jag man har mycket tidslinjen som mall. början och slutet liksom. men om man tänkte mer som i en cirkel. allt går runt. ingen början. inget slut. då tror jag vi skulle stressa mindre och må bättre. men vad vet jag? eller hur. vad tror ni?

to do: besöka L, A, M, K, J, prova ÖF i centrum, åka och ta ny körkortsbild, handla julklappar till ALLA....................................................................

2 kommentarer:

Lycklig tvillingmamma! sa...

Jag ska nu börja tänka "cirkel"
Bra tanke där!
Lever med "att-göra-listor"
Känns sååå bra att få bocka av lite grejor liksom.
Skriv ner sådant som är självklart, typ "kissa"eller äta lunch eller så, underbart att få stryka på listan bara, ;-)
Kramkram

Linda sa...

leeeeeeeeer