onsdag 19 november 2008

Mina blommor

nu har jag vattnat lite där nere. pratat med blommorna och rensat fönsterbrädorna från damm, jord, hårspännen, böcker, öronproppar, pennor, en skorpion i plast, skosnören (!) och fler böcker. så trevligt det blev! fint.

jag mår bra av att sköta om blommor. borde blivit florist.

aktuellt i bakgrunden. pratar om äldrevården och brister i densamma. inga hemligheter för oss som varit nära den. bra att det kommer upp. personal som vill se på tv har valt fel jobb. och ingen glömmer väl att man alltid har ett val. att man väljer VARJE DAG. man väljer sitt jobb och sin man och sina vänner och allt annat VARJE DAG. aktiva val.

idag gick ellen 4 steg. storflickan.

E ska till mormor i morgon. och sova TVÅ nätter. first time ever med TVÅ nätter. hon ville själv. på fredag ska de på konsert och gå på stan lite. på lördag tar mor och far med henne till skridskoskolan innan de lämnar henne här hemma. då ska vi ha lite fika också. för MIG. jag blir ju gammal äldre äldst på söndag sen. hela 27 bast. coolt.

hoppas alla får en god natt!

4 kommentarer:

Linda sa...

Siri är sjuk 40,5 graders feber. Suck jag som varit så glad för hon har varit frisk hela hösten.

Linda sa...

hoppas hon kryar på sig fort, lilla stumpan! och så hoppas vi på en frisk vår för hennes del precis som hösten varit!

Linda sa...

jo jag är så glad över att hon har varit frisk. Men nu mår hon INTE bra och jag är orolig. Hon dricker och kissar iaf. Ingen förkylning eller så bara feber. Jag har funderat på UVI men då får dom väl inte hög feber helt plötsligt? Då kommer det väl smygande? Du som har erfarenhet kanske vet?

Kram

Linda sa...

hoppas allt gick bra ikväll!