tisdag 11 november 2008

Värker

idag var ingen bra dag. började trevligt med fika hos en kompis. men sen gick det utför. gnällbältet tog över och resulterade i att mamman Linda grät en skvätt vid halvfyratiden på vardagsrumsmattan. ellen och ester har gnällt hela dagen och jag orkar inte ens börja spekulera i varför. jag känner mig otillräcklig och sämst. varför har jag inte två till Lindor? då kunde jag tagit hand om alla barnen perfekt. hela tiden. mina ben värker och ögonen går i kors. vi åt pizza till middag. jajaaaaaaaaa, nog gnällt för idag.

förutom gnällbältet e upphöjt i två så är jag lycklig som har min ljuvlige MAKE. han kokar nu te och vi har pratat. när vi pratar om livet och dagen och vardagen och allt runt om så vet jag varför jag gifte mig med den mannen. han är så bra.

nu ska jag decka i soffan i fyra minuter innan jag måste sova. många måsten. funderade på att åka och ta ny körkortsbild i morgon. men sen kollade jag i spegeln och såg ett blekt utmärglat spöke och tänkte att NEJ. det tar jag nästa vecka. för då är jag nog utvilad och rosig och vacker. eller?

2 kommentarer:

Linda sa...

Jag säger det igen, du är världens bästa mamma till alla dina tjejer. Om jag komemr så blir vi iallafall två Lindor! Men oxå två extra barn...

Siri sa...

en liten hälsning från Siri:

ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssaaaaaaassspppmmmmmmpppsa