torsdag 21 maj 2009

Nu kan du få mig så lätt

håkan hellström.

dagarna går och bloggen blir lidande när mamman har börjat jobba. mamman trött om kvällen. lite vad som hänt:

mamma hade barnen tis och ons när jag jobbade och J var i skolan. gick bra.

E hade utflykt med dagis i onsdags, verkade uppskattat!

gick promenad med vår nya "granne" igår... gick nästan vilse långt upp i skogen... spännande och jag hittade 5 stora barr i håret när jag duschade sen. J var nära att efterlysa mig... lite smickrande att han blev lite orolig. min man är annars en filbunke som bekant.

syrran har varit här också.

idag var min "bästis" här. fina hon. tycker om.

vi försöker förbereda lite inför E's två kalas nu i helgen. går sådär. förr i tiden polerade jag huset inför kalas. nu försöker vi se till att det går att ta sig fram här inne ;)

kvällens projekt: kanske putsa fönster i v-rummet (iallafall insidan), slå in paket, förbereda inför i morgon (jobba), städa badrummen, vika tvätt, duscha, krama min manibland när dagarna är så intensiva som nu. då känns det som att jag klivit på en jättelik bergochdalbana. den är superstor och solen skiner och den går jättefort, som att någon jagar den. nästan hela tiden är det spännande att åka, kittlar i magen och jag skrattar. men ibland blir det bara för mycket. jag hänger inte med. vill lägga mig och vila men bergochdalbanan bara kör och kör och kör.


kramelikramkram

3 kommentarer:

linda sa...

Nu kommer det lite mer gnäll... Siri hade somnat kl 01 inatt eftersom hon hostade så. Så nu får hon vara hos mamma och pappa idag och Albin är på dagis. SKa försöka få komma till barnmedicin i eftermiddag. Så här kan vi inte hålla på...

Evelina sa...

Linda, du får orden på pränt som jag aldrig får. Berg och dalbana, så rätt förklarat.
Skönt att se att fler väljer att bara ta en sida i fönsterputsningen!...Det är ju såååååååååååå tråkigt!

Linda sa...

Linda: jobbigt för lilla S. tänker på er! hoppas ni fick nåt svar på barnmed idag!

Evelina: Håller med om att det är trist. mina blev riktigt fina faktiskt.