måndag 26 januari 2009

Hallonochblåbärspaj

J är och klipper sig hos sin mor. barnen sover. idag har vi varit hos min syrra. bra. barnen älskar henne.

trött efter en sömnlös natt. låg och grubblade och grubblade. börjar oroa mig för tiden som komma skall - jobb = vara ifrån barnen alldeles för länge. jag hade sjukt svårt när E skulle börja på dagis och det kommer nog inte bli lättare denna gången. jag har försökt intala mig att det inte ska bli lika jobbigt denna gången. men det blir det. jag VET att de kommer ha det bra på dagis/hemma med pappa. MEN det liksom hjälper inte så mycket. mitt mammahjärta vill alltid vara nära dem. natten ägnades åt grubblerier alltså. mindre bra men så blir det ibland.

nu på kvällen har jag lagat lite mat inför i morgon. ett par tre tvillingmammor ska komma hit med sina kids. så nice! jag har lagat en köttfärsgratäng med potatis i botten och två pajer. en med äpple och kanel och en med blåbär och hallon. äppelpajen är till ikväll och den andra till i morgon. mitt nya nyttiga liv som borde börjat för länge sedan börjar alltså inte idag heller. JAG ÄLSKAR PAJ... för att inte tala om vaniljsås. ljuvligt.

ser fram emot i morgon.

ester lite gnällig idag. ny tand?

3 kommentarer:

Linda sa...

åhhh, separationsångest! det ÄR jobbigt att lämna de små men dels är J värsta superpappan och dels har båda mina, ditt stora och alla andras barn överlevt att börja på dagis... Låter klyschigt så här i text men du fattar vad jag menar.

Linda sa...

jag fattar.

Fluffan sa...

just det dagisstart, får så ont i magen när jag tänker på det, hur skall Wilgot klara sig utan mamma :-) , blir dagisstart i augusti, hoppas bara något jobb dyker upp lagom till dess, annars blir det till att vara arbetslös ett tag.