onsdag 21 januari 2009

This day

den här dagen. ettårsdagen. ellen och ester har varit som små prinsessor hela dagen. de är så mysiga för tillfället. kramiga och båda har lärt sig att pussas! så sött när de går omkring och smackar. ellen pussar helst dockorna. ester pussar helst mamma. hämtade E nu vid 14 och hennes polare L hängde med hem och åt mellis här. nu sussar de små och E och L leker inne på E's rum för att ej störa ellen och ester. de är så duktiga. världens bästa. E borde ha en present idag för att hon varit bästa storasyrran ett helt år. hoppas J fixar nåt i stan. han kommer nog hem snart.
sen blir det korvgryta med ris och glass till efterrätt (två r?).

förresten fick jag tillbaka min jacka igår. den som gick sönder om ni minns. lagningen blev jättefin, man ser inte att den varit sönder och det hela gick på 450 kronor + 55 kronor som det kostade att skicka ned den till Veddige. ska ta kopior på dessa kvitton och så ska hyresvärden dra av det av en hyra. känns okej.

farmor ringde. hon är lite virrig i nya lägenheten säger hon. inte konstigt eftersom hon bott på samma plats i så många år innan. hon låter okej iallafall. lilla lilla farmor. det skulle komma en trubadur till boendet i eftermiddag. förra veckan hade han spelat "drömmen om elin" för farmor och hon skulle önska den idag igen. fina hon!

jag blir så gråtmild och nostalgisk och vemodig och superlycklig och allt på samma gång idag känner jag.

ska försöka fixa in lite bilder senare. om jag får tillgång till datorn vill säga.

KRAM!

4 kommentarer:

Linda sa...

grattis till småtjejerna igen!

Linda sa...

tack, vännen!

Lycklig tvillingmamma! sa...

Vilka fina bilder!
Du skriver bra Linda!
Kram kram

Linda sa...

tack evelina!