torsdag 29 januari 2009

Skrik och panik

dagen var gnällig till en början. skyller på vaccinet från igår och förkylningen som är på ingång. sen var det supertrevligt när A´s syster var här med sina barn. de var sockersöta och visade sig mänskliga och kunde gnälla de också. härligt! systern var verkligen sådär bra som A beskrivit. äkta liksom.

nu på kvällen somnade de små som vanligt men sen vaknade ellen och var JÄTTELEDSEN. visst brukar hon vakna ibland men aldrig sådär förtvivlad. mammahjärtat brister. vaccin? tänder? magen? ååååååååååååh, vad jobbigt när de inte kan tala om vad det är. ser fram emot ännu en kul natt i och med ellens skrik och esters förkylning på g.

får se om det blir någon öf i morgon...

vi har förresten tackat ja till platsen på föräldrakooperativet. ska på möte snart. egentligen vill vi ju ha plats där E går...men det är svårt att få. ska kanske ringa och tjata lite mer på kommuntanten som har hand om platserna... HELST vill jag att barnen är hemma och börjar på den kommunala förskolan 1/9. J kommer att vara hemma juni, juli och augusti. just nu ser det dock ut som att vi skolar in 1/5 på kooperativet - sen blir de hemma 3 mån - och så får vi se var vi hamnar. kanske får vi plats på det kommunala? kanske trivs vi jättebra på kooperativet? kanske blir det på ett helt annat sätt. säkert blir det helt annat. det brukar bli så när jag försöker planera och sia om framtiden.

lite sliten just nu. och arg på mig själv att jag inte njutit senaste veckorna då alla varit friska och sovit okej.

fyyyyyyyyy, vad gnälligbloggen har blivit. temedgnäll liksom. ni får ha överseende, girls. jag gissar att 99.9% av mina läsare är tjejer. funderar på en kopp te med J utan gnäll då kanske. vi får se.

6 kommentarer:

Vikkan sa...

Det är ju sådan här dagar man måste ha för att kunna uppskatta de dagar som är BRA!

Sänder över massor av kramar!
Vikkan

Linda sa...

tack fina du!

Linda V sa...

Dagar då alla är friska och glada så bara flyter det ju. Man njuter fast man inte riktigt är medveten om det. Man kommer på det när det vänt! Jag är jätteglad att vi träffades i veckan! Det var en härlig dag :-)

Vikkan sa...

Du är utmanad i min blogg vännen!

Styrkekramar Vikkan

Linda sa...

när alla har blivit friska från den hemska influensan. vi är fortfarande sjuka. så ska jag NJUTA, eller inte. hur ska man kunna njuta av vardagen? vi har ju diskuterat detta innan. samma som att njuta av en graviditet, hm vem gör det? inte jag iallafall. och vem NJUTER av att steka blodpudding och lämna på dagis? till sommaren när jag sitter på stranden och alla barnen , dina med, leker i vattenbrynet inkletade i solkärm och solhattarna på svaj DÅ ska jag njuta. DÅ finns det anledning. Nu i vardagen får man liksom ta sig igenom och vara lite glad ibland för att man har en bättre dag ibland. Njuter gör jag på semestern eller julafton och så.
Kram på dig och släng det där dålig samvetet i papperskorgen. DET har vi oxå pratat om förut.

Linda sa...

Linda, tur att jag har dig. du är klok som en bok! DET har jag också sagt förr.