fredag 30 januari 2009

Nina

idag mår jag bättre. TACK, alla som peppar mig i kommentarerna! ni är så fina.

vi var på ÖF idag. gick så bra. alla berömmer mina barn och jag spricker av stolthet.

äter choklad nu. tittar på "skavlan" och tycker att nina persson är ungefär det coolaste som finns. jag vill också vara cool. och sval. bo i harlem och sjunga fint. ha bästa stilen och ja... eller. jag vill inte bo i harlem. jag vill bo där jag bor. om sanningen ska fram så är mitt liv så bra. bästa mannen. underbaraste ungarna. finaste familjen. MEN lika cool och sval som nina är jag inte. jag är mer så ocool man kan vara. ganska varm av mig. både bokstavligt och bildligt... nu flummar jag ur.

helgens projekt i Lindas liv:
- hänga och vika tvätt

kul.

nästa vecka ska jag på stan och käka lunch med mina tjejer (3 kompisar från "förr" som jag hängt med läääääääänge). tänkte eventuellt passa på att sno lite extra egentid den dagen när jag ändå är iväg. simma några längder SJÄLV på valhalla innan. basta och rensa hjärnan. gå på stan och bara lyssna på tystnaden. hitta MIG. för jag tror det är det som gör att jag deppar ibland. att jag tappar mig själv. jag bara jagar runt och glömmer att liksom jag ens finns.

nej, men ärligt. detta inlägg blev i flummigaste laget. men bloggen är ju min slask. där slänger jag ned alla tankar och så får man tolka dem som man vill.

nån frågar hur jag tänker när jag bloggar och det gör jag ju inte. jag bara skriver. läser inte ens igenom innan jag publicerar.

6 kommentarer:

Vikkan sa...

Å det är ju det som gör din blogg så bra!!!!! ;-)

Härligt att du ska tillåta dig själv att bara vara Linda för en dag! Rensa hjärnan är bra för själen!

Njut, njut! Ladda batterierna! Du kommer förmodligen kunna leva på detta länge... tills nästa gång!

Massa kramar
Vikkan

Linda V sa...

Alltså Linda, du är ju cool ju. Att vara Nina Persson-cool är ju omöjligt, hon är outstanding. Men du är det på ditt sätt. Jag beundrar dig för mycket! Bra grej att göra egna saker ibland. Ha en skön helg!

Linda sa...

fina ni!

Lycklig tvillingmamma! sa...

Hoppas du får en grym hitta-dig-själv-dag!
Ta hand om dig,det finns ju bara en av dig!

christine sa...

jag kan förstå hur du menar med "nina-persson-cool" . men så samtidigt finns väl inget coolare än en trebarnsmamma varav två kom samtidigt?! nej, du är toppen som du är! kram från christine

Lindasnor sa...

äsch måste man vara så cool då? jag är totalt ocool jag med. noppig fleecetröja och tights och snorpapper strödda i hela huset. hahaha...men stark Linda det är du! Alla dina fina barn och allt. kramar