torsdag 1 januari 2009

Nyår

igår nyårsafton. så trevligt vi hade. en underbar dag och kväll! trevligt att umgås med folk som har samma "behov" på nyår. vi chillade, lekte, kollade på djungelboken 2 och åt mat som var nästan helt färdig innan vi ens började laga den. så gött! runt tolv skålade vi vuxna i alkoholfri cider. barnen uppförde sig som 5 stycken strålande solar! så fina! så duktiga! ellen och ester var vakna till halv elva och var supernöjda!!! de lekte och lekte och lekte. särskilt ester blev förtjust i vår gäst S, en flicka som är 2,5 år. E och gästbarnen A och S klarade att hålla sig vakna till tolv och spanade på raketer genom fönstret. vi somnade runt 02 och vid 07 vaknade ellen som alltid (trots det sena sänggåendet, hon är som en klocka!). så sen var det ellen och jag igen. innan ester och J vaknade runt 8.30 och E som vi fick väcka vid 10.

idag har vi tagit det lugnt. E och jag var iväg till en kompis till mig. mysigt. vi fick en försenad bröllopsgåva. kanske den mest genomtänkta! ? ni ska få se bild när jag hängt upp den... ingen blev väl nyfiken nu va?

kram i det nya året!

2 kommentarer:

Anonym sa...

nu är Siri magsjuk oxå! blä

Linda sa...

NEJ, vad trist. hur går det för er andra? krya på henne fort. vi vill ju gärna ses snart igen!!! tack tack tack för en trevlig nyår. i år igen!!!