fredag 12 september 2008

Chokladbollar

småttisarna sover och vi stora ska göra chokladbollar och ha myskväll. så nice. så viktigt för storasyster att bara vara med oss. själv. iallafall ibland. i morse/förmiddags när de sov så pärlade vi pärlplattor vi tre "stora" och det kändes så bra. hoppas bara att de sover nu också...fnissar. förkylningarna är här som sagt igår! ester sov inte jättemycket inatt. bara vid bröstet. var på barnmedicin idag och kollade dem och inget syns i öron eller hals iallafall. ester mår sämst.

ellen hade någon konstig ryckning för sig vid middagen. 2 korta episoder. svårt att förklara. jag blev så orolig så jag trodde jag skulle kräkas. ringde sjukvårdsrådgivningen och de tyckte jag skulle avvakta men söka om det återkommer. hon mår bra annars...äter sover ålar skrattar och ja, det vanliga. några teorier?

mammas katt (diesel) blev påkörd igår. idag var hon på blå stjärnan med henne och det gick inte att göra något. någon kotförskjutning gjorde att hon förlorat känseln och motoriken i bakdelen...plus att hon hade flera frakturer på bäckenet. så nu finns inte diesel mer. mamma och syrran är så ledsna och gråter. tänder ljus för diesel ikväll. hoppas hon får det fint i katternas himmel!

japp, chokladbollstime (is that even a word?).

1 kommentar:

Lycklig tvillingmamma! sa...

Usch vad jobbigt, det är alltid jobbigt när djur försvinner från en.
Kom på en grej vad gäller sjukdomar, glöm inte att anmäla till försäkringskassan när de är sjuka, så blir det vab istället för att de går föräldradagar.
Jag hade själv inte haft en tanke på det till en tjej på öf berättade det, surt när de var sjuka i nästan 3 veckor i somras!
Man behöver förmodligen intyg, men du var ju på sjukhuset, väl?
Ha en nize helg!