torsdag 4 september 2008

Lugn igen

nu sover mina ögonstenar.

det är härligt att vara hemma. känner mer och mer att det är ett privilegium. en möjlighet. nu när de börjar bli LIIIIIIIIIITE större så får man ju också mer tillbaka av dem. småfjunen. ellen ålar duktigt och är lite känslig just nu. gillar inte när mamma lämnar rummet. ester kan ju åla men gör det inte. hon ställer sig på alla fyra...sen upp på fötterna och så sätter hon sig på rumpan...och så ställer hon sig på alla fyra och så börjar det om igen. hittar hon något käckt så försöker hon resa sig mot det och ramlar sen. och skriker. och så börjar det om igen. hon vill så mycket, min ester. fast hon inte kan riktigt. ellen är nöjd med att ha lärt sig åla och pysslar ju med det nu. ester bara gastar...hon vill framåt framåt framåt. mina sötisar. så olika.

i morgon går vi nog till öppna förskolan. tror att J följer med. skönt. vet inte om jag vågar mig dit själv. om det går bra i morgon och alla praktiska grejor funkar så kanske jag går själv i nästa vecka. kanske.

träffade en annan mamma som berättade att missionskyrkan har bebisrytmik på tisdagar...kanske är nåt? blir ju lite långrandigt här hemma bara. vi får se i nästa vecka. mycket handlar om dagsform. och så känner man sig lite utanför när man har två. alla andra har en. jag har två. eller rättare sagt tre. fast två små.

nu ska jag inta horisontalläge i soffan.

2 kommentarer:

Linda sa...

hej!

hur har ni det? fick du mitt sms?

Kram

Linda sa...

I call you.