lördag 6 september 2008

Radikal

läste i gp om en tjej/kvinna som inte handlat något nytt på ett helt år. funderar på såna grejor. det är ju egentligen lätt. ska snacka med J. vore ballt om man kunde göra en sån grej. eller är jag helt ute och cyklar som alltid/oftast? bara köpa begagnat... och framförallt att köpa så lite som möjligt. det är ju det där om våra inbillade behov som jag skrivit om förut.

4 kommentarer:

Sara S sa...

Vet att du skrivit om det här tidigare. Är också inne i dom banorna. Men sen kommer något upp (typ ett par jättesnygga skor) och så glömmer jag dom tankarna ett tag. Men något i den stilen skulle jag vilja pröva, kanske inte helt avhållsamhet.

Linda sa...

svårt att veta vart gränsen ska dras. funderar på om det kanske är okej att köpa tex nya skor till barnen? har hört att begagnade skor inte är lika bra...

linda r sa...

jag har också läst om det där. Visst en del kan man köpa begagnat och byta och låna av varandra osv. MEN vissa saker vill jag ha nytt. Så som skor och underkläder, strumpor osv. Men tanken är igentligen inte så dum. Jag tror iofs att man inte behöver vara så radikal men det skadar nog inte att täänka i de banorna.

Linda sa...

ja, jag tänkte också på det idag. just strumpor och underkläder känns inte aktuellt att köpa begagnat. och så skor då. jag ska nog fundera vidare på detta ändå. man kan ju göra sin egen variant.