måndag 15 september 2008

Stilla

fortfarande förkylda. inga fler kommentarer kring det.

idag har varit en sån där mindre bra dag. inga kommentarer kring det heller.

alla barnen sover nu iallafall. jag har lite ont i fötterna. det är svårt att blogga när huvudet känns helt tomt. jag har ringt farmor också. och mormor. de blir glada då. det finns några fler jag borde ringa men jag vet inte om jag orkar. så många borden och så mycket trötthet.

på svt går ett program om singelmammor och jag är inte avundsjuk. detta med föräldraskap. jag känner verkligen att det är meningen att det ska vara två päron. J är ju den jag har att luta mig mot. jag har många gånger upplevt föräldraskapet som ensamt. kanske för att jag inte har många vänner med barn (blott EN) eller kanske för att man känner sig ensam i allmänhet när man får barn. jag tror mest på förstnämnda.

E är så tapper när vi är själva (alltså när inte J är hemma). och när ellen och ester mår som de gör nu så blir hon så ensam. jag har INGEN tid för henne alls. min stora, duktiga, tjej. så underbar. hon hjälper mig och är så snäll. hon som var van vid att få ALL MIN UPPMÄRKSAMHET...nu nästan ingen alls. fick en liten mysstund när småttisarna somnat dock. SÅ VÄRDEFULLT! jag försöker krama och tala om för henne att hon är bäst och att jag älskar henne. hoppas så innerligt att hon känner det.

dags för te nu, va?

2 kommentarer:

Lycklig tvillingmamma! sa...

Det låter som du behöver kramas om!
Kramar från mig.

Linda sa...

tackar. behövs ibland. bättre idag sån tur är.