onsdag 10 september 2008

Små grejor

bebisarna och jag (mest jag) har rensat lite på Ebbas rum. tagit bort sånt som man lätt sätter i halsen. tänkte göra det lite i förebyggande syfte... dröjer inte länge innan de kryper in i hennes rum nu. ellen och ester alltså. inte klokt vad mycket smågrejor som jag fann. små papperslappar med små kryptiska meddelanden på, leksakspengar, pärlor, pärlor, paljetter, små små plastleksaker...ja diverse kul. slängde lite kassa grejor också. sån där skit man får på gyllene fågeln och i kinderäggen. och sånt som var sönder. duktig jag är!

regn regn regn. de små sover och snart kommer min kompis. tvättmaskinen brummar i badrummet. det är nästan lite hemtrevligt med det ljudet. känns så tyst när tvättmaskinen är tyst...fast det är den ju nästan aldrig numera...

stackars J. de skulle vara i botaniska hela dagen och titta på olika fåglar och sånt där kul (not) och regnet slutar ju aldrig. hoppas han tog regnjackan. (OBS!!!inte vara mamma till J, Linda!!! han har ju en ypperlig mamma redan).

kjamkjam

1 kommentar:

dragonskin sa...

Tack för påminnelsen! Mina flickor bor ju i samma rum med storesyrran, och syrran är låååååångt ifrån världsbäst i städning. Hon är 6 år, så där finns mycket smått också *suck* - men förvaring finns, om hon bara kunde lyda nån gång och städa!