onsdag 24 september 2008

Röda löv

hösten är min nya årstid. så vackert vi har det. solen skiner och jag känner livet i mig, som madicken säger. eller ja, egentligen är det nog farbror nilsson som säger det. men ni hänger med va?

jag har fått låna en bok av mamma som heter "tusen strålande solar". två coola tjejer har nu tipsat mig. hoppas på bra läsning för det var längesen jag läste nåt riktigt bra.

ellen hade nån konstig natt i natt. var vaken. inte ledsen. men vaken. gääääääääääääääsp. varför förstår inte barn hur skönt det är att sova? det är precis som att det gör ont för dem att somna in. iallafall fick jag sussa en dryg halvtimme i förmiddags när de sov första luren. annars hade jag aldrig pallat dagen.

mamma och syrran var här idag. trevligt med besök. gillar ju dem.

dags att göra fika. klockan 22 börjar min favvoserie "tell me you love me" i svt. grymt bra om det svåra i livet = relationer.

kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

3 kommentarer:

Linda R sa...

Det är så gräsligt när dom liksom bara är vakna på natten och vägrar sova. Siri har oxå haft sådana nätter. Men nu är hon så stor att jag säger till henne att nu är det natten och nu ska vi sova. Så ligger jag brevid henne i sängen så får hon sitta där i mörkret och sjunga eller vad det nu är hon gör. Till slut vill hon kissa och dricka välling och då somnar hon om. Men det kan ta 2 timmar. Som tur är händer det inte så ofta längre.
Hoppas vi ses på fredag.
Kram

Linda sa...

jag hoppas också. ebba längtar efter både a och s, sa hon.

Annan tvillingmamma sa...

Tusen strålande solar är en mycket tragisk och bra bok!