måndag 1 september 2008

Dans

nu är det gjort. E har premiärdansat på barndansen i kommunens dansskola. min söta söta prinsessa! alla barnen var så fina. fröken Annika var tydlig och bra. ganska seriöst verkar det. första gången fick vi päron vara med. men nästa gång får vi sitta i fiket. verkar dock inte vara några problem med E. hon kikade inte så mycket åt mitt håll idag. bara några leenden fick jag. E log nästan hela "passet" och efteråt var hon svettig och alldeles full med spring och energi. de ska få prova tre olika danser i höst: jazzdans, balett och hiphop. i december får vi komma och se igen. då är det "öppet hus". E kändes så stor och jag kände mig så vuxen. första gången jag körde mitt barn till en aktivitet liksom. stora saker i mitt lilla liv. jag vet att det låter töntigt men jag har bara blivit en sån tönt sen jag fick barn. jag var så sjukt stolt över henne när hon hoppade runt i danssalen. crazy me. J fick vara hemma med småglinen. han hade ju inte sett dem på hela dan.

på lördag är det skridskoskola. vi får väl se om det blir en lika stor succé. då får J följa med på premiärturen. ganska bra eftersom jag kan hela den där biten med skridskoskolan. om J gör det första gången så är både han och E nya. jag har ju åkt konståkning själv i hela min barndom (3-16 år, var sen tränare ytterligare ett tag). E ska åka i min gamla klubb. för att jag är en sån snobb. klubben i denna kommunen är inte lika bra. så enkelt är det. helst ser jag kanske att hon "satsar" på något annat än konståkning. men eftersom hon själv uttryckt att hon vill prova skridskoskolan (efter att vi var och såg juluppvisningen förra året) så får hon. ska bli spännande och se vad hon tycker om det. skridskor ska vi hyra.

jaja. det regnar nu. en spindel hänger utanför fönstret. bläk. spindlar är verkligen ingen favvis. men jag har blivit coolare senaste tiden. man lär sig.

2 kommentarer:

soffi sa...

Va mysigt det låter vännen.
Det är ju galet va stor E är.
Spännande.
KRAM

Linda sa...

I know. tänkte precis på dig när jag möblerade om i min nya telefon. kramar!