torsdag 29 januari 2009

Vaken

ellen vaknade vid 23 igår. somnade om klockan 03. KLOCKAN TRE. J och jag turades om. sömnbrist är verkligen inte bra. zombiemamman kommer fram. J skulle gått till skolan idag men vi har en paus idag. gör inte mycket. kanske vaccinet som gjorde hennes lilla kropp orolig. ester sov som vanligt. idag verkar de pigga dock. sov 20 minuter nu på förmiddan. TJUGO MINUTER! verkar lite småförkylda. influensa på G? nej, hoppas inte. dags att satsa hårt på två saker, tror jag.

1. bara sova en gång per dag (ellen och ester alltså).

2. sluta amma lillberta (ester alltså).

idag ska J's kompis komma hit. han ska ta med sin storasyster och hennes två barn. J och A(J's kompis) målar alltid upp storasystern som världens bästa mamma. hennes barn är aldrig gnälliga, har jag hört. jag känner mig sämst. får prestationsångest. slappna av, Linda. loosen up! men det är fanimej lättare sagt än gjort.

3 kommentarer:

Anonym sa...

om J säger att A´s syster är världens bästa mamma så måste han ju tycka att du är universums bästa mamma! ;-) på tal om ingeting så kommer jag att börja på förlossningen på ÖSTRA på måndag istället. JAg fick ett spel på chefen på mölndal och bestämde mig för att byta.

Jobbigt med vaknätter. Man blir helt slut. Siri har hostat så inatt så jag var oxå värsta zoombien imorse när vi var på Östra på UL. det såg bra ut. skönt.

kram

Anonym sa...

förresten, jag kollade siris längd och vikt på ettårs kontrollen. hon vägde strax under 10 kg och var 74 cm lång. nu är hon 87 cm och väger 13,5 kg.

Linda sa...

östra, säger du. låter bra det. det är ju min favvis. du får berätta mer om spelet på chefen senare. kramkram!!!