torsdag 12 februari 2009

Bakslag?

var på intervju inför ett extrajobb idag. känner mig kluven. jobbet är två steg bakåt liksom. orkar inte skriva om det egentligen. behöver tänka.

inte många ord idag. lyssnar en del på min ljudbok. fastnar lite. har plockat lite här. svärfar+fästmö kommer hit i morgon. de köper med sig kinamat. snacka om att ribban är sänkt. förr skulle jag vara en sån überperfekt värdinna. nu ser jag mest till att badrummen är representabla och plockar lite. jösses. vad hände? jo, just det. jag blev trebarnsmor. kvinnan som intervjuade mig idag svimmade nästan när jag berättade att jag hade tre barn. "du är ju bara 27!", sa hon. jo, sa jag. vad ska man säga? livet blir inte som man tänker sig. det går inte att planera allt och det är så skönt. förr trodde jag att jag liksom hade makten över allt. men det har jag inte. man ska inte vara för säker på sin sak. när vi fick E så ville vi bara vara de ABSOLUT BÄSTA päronen. och både J och jag hade fått för oss att den PERFEKTA åldersskillnaden mellan barn är typ 4 år. såååååå, när E var 3 (-1 månad) år så började vi försöka bli gravida. ellen och ester föddes då E var 3 år och 8 månader. anledningen att vi ville ha fyra år mellan varje barn (vi har alltid tänkt oss tre barn) var att varje barn då får rätt dos uppmärksamhet och jadajada innan nästa barn kommer. fin tanke, va? vi fick tvillingar så det gick åt skogen med den dosen uppmärksamhet och allt vad vi nu dillade om. man ska aldrig vara för säker på sin sak. det finns ju såklart ingen perfekt åldersskillnad mellan syskon. vissa saker är bra med att få barn tätt andra inte och så håller det ju på. i oändligheten.

vi har köpt en vagn. jag hör att J står och skurar den nu. en grå mountain terrain. fin, 3000 pix och lite sliten. men fin. ska bli kul att provköra med ligisterna någon dag.

ska väl sälja den gamla men bara att göra rent den och ta bilder och lägga ut annonsen känns som ett oöverstigligt berg just nu. så många måste och borden. det blir mest pannkaka. men ändå inte.

nuuuuuuuuuuuuuu. nu är det dags att lägga upp fötterna i soffan och relaxa. kanske se det där lost-avsnittet som J fixat. men först ska jag fixa lite intressebrev jag ska skicka ut till potentiella arbetsgivare. jag vet ju vart jag allra helst vill jobba.

esters mage är bättre.

och har jag förresten sagt någon gång att jag har de tre vackraste flickorna hos mig. tänk att de bor. här hos mig. tears in my eyes. happy Linda.

2 kommentarer:

Linda R sa...

fina fina du!
Kul med en ny vagn och slippa dra omkring på pansarvagnen.
Jag längtar till den 1 mars. Är du sugen på baby-barn mässan eller ska vi satsa på ngt barnfritt?

kram

Linda sa...

barnfritt!