måndag 2 februari 2009

SOL

hm, solen har lyst på mig i två dagar nu. så vacker den är!

mamma, pappa och syster här idag. E har lekt med kompisen A på gatan hela dagen. hemma hos A. e&e lite gnälliga och förkylda - äter inte. öronen på G?

snart ska vi äta. mamma steker köttbullar och det luktar så gott. hoppas solen kommer i morgon också.

jag hade en kompis på gymnasiet som var poet. det är hon fortfarande såklart. både min vän och poet då. hon sa en gång att folket på vagnen (spårvagnen) ser så ledsna ut och att jag borde ta lite av mitt solsken och ge till dem. "ta upp lite solsken ur din handväska, Linda, och strö ut det här i vagnen!". det var så vackert sagt. hon sa många vackra saker. vi gick skrivarkursen ihop då, hon och jag. det fanns som tillval. sjukt roligt var det. jag älskade att skriva. älskar fortfarande förstås. nog om minnen, gott folk.

ikväll ska jag nog försöka mig på en dikt iallafall. kanske ni får läsa ;)

4 kommentarer:

Linda sa...

vi ligger i lä. kollar just på ett program på tv4 om familjer med många barn. vad sägs som 10 barn eller trillingar?
har jobbat första dagen idag och det gick bra. tog det lugnt och gick brevid en annan bm. förlöst inte och det kändes så skönt att inte ha den stressen att vara tvungen att fölösa hela tiden. så som man måste som student.

kram på er

förresten patrik har fått lunginflammation...

Linda sa...

shit, lunginflammation. hälsa honom!

kul med första dagen. du är så grym!

ja, jag såg också programmet. känns som vi har lugna gatan här hemma!

Linda V sa...

Oj vad fint sagt! Har hon fler fina ord du kan dela med dig av?

Anonym sa...

Hallå vännen,

känner mej lite träffad av poetpratet, hihi:) oavsett om det e mina ord eller ej så vet du väl att vi i vår ger ut min diktsamling på eget förlag?? så sällan vi ses att jag inte vet om jag berättat om det... Skickade meddelande till dej om vår fest på lördag, vore jättekul om du/ni kunde komma, förstår om ni inte kan med ungarna o allt. hoppas allt är väl, läser din blogg minst en gång i veckan! KrAmAr ingrid