fredag 13 februari 2009

Freitag

en solig dag idag. hemma med mina tre. hela dagen vart ju tipptopp efter att min blivande chef ringde i morse. så ljuvligt! min första fasta anställning. jag kommer att börja i maj, dock jobba någon timme här och någon timme där innan dess. vet mer efter tisdag då jag ska dit på lite möte och skriva papper och annat kul...

nu ska jag se på Lost med min man.

3 kommentarer:

Fluffan sa...

Blir ju perfekt med Alingsås, lagom pendelavstånd, extra kul att de väntar på dig till i maj, det innebär ju att dom verkligen vill ha just dig, och tillsvidaretjänst måste kännas underbart att få.

Wilgot fyllde 1 år den 18/1, tänke skola in honom på dagis i början av augusti, så det blir väl att böra söka jobb längre fram i vår, har tyvärr inte körkort, vilket gör att jag missar många jobb.

Vore kul att ses när jag är i Partille någon gång, och våra barn är ju jämngamla.

Baka är så kul, hade jag inte blivit sjukgymnast hade jag nog blivit bagare eller konditor.

Linda sa...

jo, det känns toppen!

du kanske ska satsa på att ta körkort då? det är superkul att köra bil...

vart skulle du vilja jobba?

kul med konditor/bagare. det kanske du kan jobba med vid sidan om?

kram till dig och wilgot!

Fluffan sa...

Jupp, borde egentligen ta körkort, fins ju en hel del fler jobb att söka då, annars trivs jag bra med att jobba på sjukhus.

Trivdes kanon i Borås , bra arbetskamrater, chef, de satsade på personalen med tex kurser, utbildningar och inköp av utrustning och dylikt, tyvärr för långt att pendla dit nu när jag har barn, typ 2 timmar enkel väg fungerar inte, men intressant och rolig patientkategori, tränade pat i arbetsförålder med tex traumatiska hjärnskador, ryggmärskador, amputerade, MS, multipla skador tex efter svåra bilolyckor.

Kram från Linda