fredag 6 februari 2009

Känsliga läsare varnas!

jag gick och la mig tidigt igår. var alldeles förbi. hostig. illamående. ont i hela kroppen... känner mig bättre idag dock, tack och lov!

morgonen inleddes med bajs. ester gjorde det först. J skulle byta och kaos utbryter. bajs i sängen. bajs på skötväskan. bajs på golvet. J uppgiven och fnissar. ester tvättas och står sen naken i hallen. kissar. J fnissigare. ester tvättas igen och står naken i hallen - kissar igen. J uppgiven och gapskrattar. jag gör frukost. ellen bajsar sen. det får jag ta hand om. även detta var en större mängd och pyjamas fick bytas osv. behöver jag säga att vi har mycket tvätt idag!? var sådär med frukostaptitet efter denna äckliga morgon... hahaaaaaaaaa... det blir aldrig långtråkigt här hos oss.

strax ska J och E iväg till stan. E ska vara med J en sväng i skolan idag. jag ska försöka ta det lugnt med ellen och ester (stort gapflabb). jag har så ont i ryggen. gjorde en jobbig vridgrej när jag lyfte ellen från golvet förut. dumma Linda!!!

kram alla!

3 kommentarer:

Linda V sa...

Med ditt yrke borde inte såna jobbiga vridgrejer hända ;-)
Alltså, man tror inte det är sant vad mycket kiss och bajsincidenter man får vara med om! Livet var rätt lugnt och okladdigt innan barnen ;-)

Linda sa...

jag veeeeeeeet. måste skärpa mig. håller med om att livet var lugnt före barnen. fast det tyckte jag inte då. fokuset flyttas bara och problemen förändras...

1+2-barnsmamma Carola sa...

Skrattar igenkännande, åt morgonsituationen alltså, inte åt ryggen... Hade själv fyra ryggskott under mammajobbet(tack för det ordet), de ständiga lyften och brandsläckningar i konstiga lägen för kroppen tar styggt. Nu har jag tränat upp mag och ryggmusklerna LITE så det är något bättre iaf.
När man dessutom har en liten som ständigt vill bli buren (i vårt fall var (och är) det Ellen) får kroppen aldrig någon chans till tillräcklig vila.
Hoppas du hittar tillfällen för tid till dig själv, kanske ett träningspass, då kommer du iaf hemifrån själv en stund.