måndag 9 februari 2009

Fem

kommer in i rummet där intervjun ska hållas och där sitter FEM personer. shit pomfritt liksom. är mer van vid att bli intervjuad av max 2 pers. men det gick BRA. kändes bra och avspänt och kul och spännande och nervöst på samma gång. gick ut från intervjun med en bra magskänsla. bara en sak är mindre bra. de vill ju att den som får tjänsten börjar NU. men jag kan ju inte förrän i maj. sååååååååååååå... om de vill ha just MIG så får de vänta. de hör av sig i början av nästa vecka sa hon. hon som var chefen. det hade varit så ROLIGT att få jobbet. men... vi får se. känns mindre bra det där med att jag inte kan börja förrän i maj och jag tror tyvärr att det faller på det. men men. så är livet. fler jobbchanser dyker nog ut. eventually.

annars var mor och far här idag. som alltid bra och trevligt med sällskap, hjälp och att bara få vara tillsammans. ler och är så glad för att ellen, ester och E är så NÄRA med sin mormor och morfar.

i morgon skulle jag åkt på tvillingträff egentligen. men ester hostar lite för mycket och jag får tyvärr stå över denna gången. vill inte smitta ned de andra med sånt där hostvirus.

ha det!

nu ska jag kolla på recept på nätet. MÅSTE förnya menyn här hemma.

4 kommentarer:

Fluffan sa...

åh , spännande med jobbintervju, hoppas du får jobbet ändå, vart var de du sökte jobb? (fast du kanske vill hålla det hemligt tills du fått besked och så)

Linda V sa...

Du kanske kan kolla om ni kan börja på dagis lite tidigare. inte såå kul kanske men.

Linda sa...

jag har hört med dagis men det går inte. tyvärr. jag berättar om jobbstället när jag vet.

Vikkan sa...

Jag höll min tumme hela dagen för dig idag! :-)

Jag tror om de verkligen vill ha dig så kommer de vänta på dig! Fortsätter hålla min tumme!

Synd att ni inte kommer med imorgon men jag förstår att ni inte vill smitta! Det kommer ju fler tillfällen! Jag ska föreslå ett nytt datum vi kan vara hos mig!

Kram Vikkan