söndag 8 februari 2009

Kräkfri

natten har varit kräkfri. men också sömn"fri". ellen vaknade vid 02 och höll igång till 05 cirka. J och jag turades om. barnen hostar. mamman hostar. mammans rygg värker och hon ojar sig. jag låter som en gammal tant på 80 år eller så.

idag ska jag nog våga mig iväg på släktparty... kanske. farmor fyller 94 år. tar nog med ett eller två av barnen.

igår var min kompis M här. vi såg på Melodifestivalen. vi tyckte Emilia och Marie var bäst. det tyckte inte svenska folket som aldrig upphör att förvåna. trevligt var det iallafall. ända till M och J började prata skola, pedagogik och läs- och skrivsvårigheter. då somnade jag. på soffan.

jaja. dags att ta tag i den här dagen. mamman trött men glad att inget kräks kom inatt. ellen verkar må bra trots nattliga äventyr. det är ju huvudsaken.

E trotsar. tio djupa.

2 kommentarer:

sara s sa...

Är det bara ellen som kräks, och bara på natten? Det kan inte vara förstoppning? Det där med sjukdomar och de små är en något man kan spekulera i. Vet inte hur många gånger släkten sagt att "det är tänderna" när Lilly varit ledsen.
Hoppas ni frisknar till snart.

Linda sa...

fnissar lite. min mormor säger också alltid att det är tänderna... VILKA SYMTOMEN ÄN ÄR! ganska kul. hoppas också vi blir friska snart. vilket fint namn du har till din lilla Lilly. sockersött!