måndag 8 december 2008

Tand

ellen var superkrånglig på kvällen. kände efter och det var som jag trodde, första tanden i överkäken. lilla lilla tösen. jätteledsen... nu sover hon iallafall. får se om det håller i sig.

night night.

4 kommentarer:

Anonym sa...

haha, är det normalt att jag kom att tänka på dig när jag läste tidningen imorse? Du får ta det som en komplimang till bloggen att jag har fastnat för den. Känns som att man känner dig nu fast man inte gör det.
Läste du GP? Det blir 8 st "vinter" under julen, bl a med Jonas Gardell. Det ska i alla fall jag lyssna på.

Anonym sa...

hur gick det hos doktorn idag?

vi ska iväg och ta nya prover på Siri imorgon eftersom hon springer och små kissar hela tiden och det var utslag av vita blodkroppar på stickan igår. Men att det ska vara så svårt att få hjälp. Och usch så orolig jag är.

Kram

Anonym sa...

förresten...jag har fått lova henne en present eftersom hon numera vrålar: "ta inte på mitt blod" så fort man nämner ordet doktor. Stackarn. Ikväll har hon iallafall bestämt att sköterskan ska sticka henne i lillfingret för det är minst. Jag undrar var logiken i det ligger?

Linda sa...

lillfingret är minst. gör kanske minst ont då? jag tror siri är smartare än vi... tror förresten barn i allmänhet är smartare än vi. och i synnerhet siri!!!

sara s: ja, det är normalt ;) jonas gardell är ju dessutom en av mina största idoler!!!