fredag 12 oktober 2007

Oro

vissa tänker säkert att de inte vill läsa om flytningar och sånt...men är man inne på en gravid kvinnas blogg så får man liksom bita i det sura äpplet eller spotta ut (dvs gå till en annan sida).

upptäckte brun flytning i trosan i morse (när jag kommit till jobbet). blev superorolig. ringde iallafall specialistmödravården på östra. fick ordination som följer: om det inte blir mer flytningar/mer sammandragningar/smärta i mage eller underliv så kan jag avvakta. om det blir något av dessa ska jag söka akut. hon sa också att jag skulle vila. så jag åkte hem från jobbet vid 11 och la mig och sov till halv två. har nu käkat lunch och ska snart upp och hämta gullefjunet. är orolig, men eftersom det inte blivit värre i någon form så försöker jag att relaxa. mina små små liv därinne.

E:s dagisbilder kom med posten idag. hon är såååååååååå fin... ser så intelligent och avvaktande ut (inte rädd som på förra årets bild). världens sötaste och smartaste barn har jag. har redan ramat in dem... gruppbilden ska hon nog ha på sitt rum. storbilden (porträttet alltså) vill vi ha i vårt sovrum. när det nu blir klart om några månader eller så.

igår var vi ute med jobbet. käkade SUPERGOD mat. har ärligt inte ätit så god mat sen jag vet inte när. det var sjötunga och nåt jox med en helt magisk sås. ljuvligt!!! efter maten deltog vi i någon slags music quiz. roligt. skönt att komma hemifrån nån kväll ibland och bara vara Linda och inte mor. vi var på stationen i Norsesund. kan verkligen rekommenderas. mysigt ställe och BRA BRA mat. varmrätterna kostade 195 kr, men det kändes liksom värt varenda öre.

ikväll kommer min vän och äter och umgås med mig och E. hon ska göra slingor på mig och så ska vi se på idol. supermys.

Inga kommentarer: